diumenge, 10 d’agost del 2008

Els sons musicals



Ja veieu com la música és realment divertida, veritat? No obstant hi ha moltes més coses que descobrir d'ella. També podem desenvolupar la nostra oïda i reconèixer diferents sons encara que no siguen tocats per instruments musicals. Recordeu que "Qualsevol so produït per qualsevol cosa és també MÚSICA!!".
4. Allò que us proposem és que investigues amb aquest enllaç: http://www.musicaenalcala.com/images/stories/juegos/presentacion.swf. Aquesta pàgina et proporciona un munt d'activitats a banda de la identificació dels sons (recorda que no sols musicals sino poden ser també dels sons que escoltem a casa normalment com per exemple el rentaroba, el secador o inclús el rellotge), sinó també veure videos, pintar i fer un munt de coses. Ànim, a passar-ho bé!!!

ATENCIÓ MESTRES: Per a treballar aquesta activitat (nº4) existeix un enlláç amb més recursos per tal d'utilitzar-los a l'aula com per exemple audicions o dibuixos per colorejar, per això, qualsevol mestre o persona que estiga interessada pot accedir a aquesta direcció:
ttp://www.musicaenalcala.com/index.php?.option=com_staticxt&staticfile=musica.php&Itemid=138#
ESPERE QUE SIGA DEL VOSTRE PROFIT I US AGRADE